×

PROLJEĆE I LJETO NA KUPRESU

Komentari isključeni za PROLJEĆE I LJETO NA KUPRESU

PROLJEĆE I LJETO NA KUPRESU

Veliki pozdrav svim našim dragim gostima sa KUPREŠKE VISORAVNI!

Lijepo vrijeme, buđenje prirode i sunčeve zrake su najbolji pokazatelji da je došlo vrijeme da nas posjetite i provedete neko vrijeme okruženi prekrasnom prirodom, te da uživate u miru, tišini i ponudi koju je za vas sve pripremio naš hotel “ADRIA SKI” u sklopu naše  nove “LJETNE PONUDE”.

Pozivamo sve škole da dovedu djecu na školski izlet u naš centar, jer djeca i nastavnici osim što će uživati u ukusnom ručku, mogu nesmetano trčati okolo, igrati nogomet na stadionu te obići zanimljiva mjesta u gradu Kupresu i okolici našeg hotela, kao što je r jahalište na ergeli konja “Ćevići”. Uz zabavu, druženje i boravak u prirodi djeca će sa sobom kući ponijeti lijepu uspomenu na vrijeme provedeno sa svojim prijateljima.

Također pozivamo sve planinare, ljubitelje motora, biciklizma, šetače, te sve one željne odmora da pogledaju našu ponudu gdje svatko može pronaći nešto za sebe, da pobjegnu od velikih vrućina i kod nas odmore i dušu i tijelo. Za naše drage goste  osim aktivnog odmora, možemo organizirati i druženje uz karaoke, glazbu uživo, roštiljanje i slično. Samo nam recite što vas zanima !!!!

Organiziramo ručkove, seminare, svatove, razne vrste proslava, pripreme za sportske klubove, izlete, ekskurzije i sve drugo što bi vas moglo zanimati.

Obratite nam sa povjerenjem i dati ćemo sve od sebe da kod nas i sa nama provedete nezaboravan odmor.

 

Veliki pozdrav od osoblja hotela “Adria ski# u nadi da se uskoro vidimo.

Author